Bedwantsen Bestrijden

Hoe herken je bedwantsen?

Last van bedwantsen? Ze zijn soms lastig te herkennen. Ze zijn klein, vleugelloos, verstoppen zich graag en leven soms in bedden. Zodra bedwantsen zich in je huis hebben gevestigd, is het lastig om weer van ze af te komen. Ongediertebestrijding Friesland helpt je graag van je bedwantsen af!

Ook al doet de naam anders vermoeden. Deze beestjes houden zich niet perse schuil in bedden. De bedwants verstopt zich in matrassen, in stopcontacten, achter plinten, achter het behang en in kieren van muren. Wanneer weet je dat je met een bedwants te maken hebt? Wanneer je wakker wordt met rode, jeukende bultjes en kleine bloedvlekjes op de lakens zijn er mogelijk bedwantsen in het spel. Ze prikken mensen graag ‘s nachts en zuigen zich vol met ons bloed. De bedwants wordt voornamelijk door reizen verspreid en binnengelaten. Een bedwants is rond de 6,5 mm groot zijn en kunnen vanaf een vakantiebestemming binnen of buiten Nederland mee naar je huis liften.

Last van Bedwantsen?

Maak direct een afspraak!

Help! Ik heb last van bedwantsen.

Niet alleen door een vakantie maar ook door een verhuizing kunnen bedwantsen intrekken. Ook via tweedehands meubels kunnen bedwantsen binnen komen. Ze kunnen zich goed vasthouden aan stof zoals bijvoorbeeld gordijnen of vloerkleden. Bedwantsen kunnen een jaar lang in leven blijven zonder voedsel. Ongediertebestrijding Friesland pakt bedwantsen snel en accuraat aan. Bel vandaag nog voor advies en inspectie op locatie. Een inspectieronde van Ongediertebestrijding Friesland is gratis!

Bedwatsen Bestrijden? Zo doen wij dat!

Als professionele ongediertebestrijder heeft Ongediertebestrijding Friesland kennis van bedwantsen en een oplossing om van je bedwantsen af te komen. Heb je bedwantsen in je woning? Schakel de hulp in van Ongediertebestrijding Friesland! Met onze kennis en in overleg met jou komen we tot het beste resultaat!

Overige diensten

Muizen zijn onhygiënisch en zorgen voor overlast en schade. Last van muizen? En wil je er vlug vanaf? Ongediertebestrijding Friesland helpt je snel en goed!

Wespenplaag in de buurt? Laat Ongediertebestrijding Friesland wespen in jouw buurt aanpakken. Snel, professioneel en goed van je wespen af.

Ratten zijn slim en laten zich niet snel vangen. Vakkundig van een rattenplaag af? Bij Ongediertebestrijding Friesland helpen we je van je ratten af.

Kakkerlakken moeilijk te bestrijden? Niet als je de hulp van Ongediertebestrijding Friesland inschakelt. Snel en professioneel van je kakkerlakken af met de ongediertebestrijders uit Friesland.

Kleine insecten die je nachtelijke bedrust verpesten. Een vies idee! Wil je snel van je problemen af? Schakel de hulp van Ongediertebestrijding Friesland in en kom van je bedwantsen af.

Vogels zijn mooi, maar soms ook lastig. Meeuwen en duiven zitten op plekken waar je ze niet wilt hebben. Professionele hulp nodig? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in.

Last van ongedierte?

Altijd snel bereikbaar en 100% garantie!