Vogels Bestrijden

Vogelwering

Last van vogels? Van duiven, meeuwen of andersoortige vogels op en rondom je vensterbanken en langs dankranden? Laat Ongediertebestrijding Friesland voor een structurele oplossing zorgen. Vogels zijn mooi, ze horen bij onze wereld. Maar ze kunnen ook overlast veroorzaken. Wanneer we vogels weren, doen we dat secuur en met oog voor de biotoop. Onze duurzame oplossingen helpen je snel van uw overlast af die vogels veroorzaken.

Uitgekiende methoden

Hebt u last van vogels op een (plat) dak? Bij grote oppervlakten kunnen wij netten spannen ter voorkoming van vogels. Bij daken en balkons hebben we ook de optie van het plaatsen van pennetjes. Deze vorm van vogelwering belemmert vogels plaats te nemen op plekken waar je dat niet wenst. Ook kunnen we vliegers plaatsen. Ons uitgangspunt is de situatie in combinatie met de regels en verordeningen die er in het betreffende gebied gelden. Al onze methodes zijn erop gericht vogeloverlast aan te pakken, zonder dat we daarbij de vogels daadwerkelijk kwaad doen.

Last van vogels?

Maak direct een afspraak!

Last van duiven?

Ongediertebestrijding Friesland heeft oog voor je situatie. Want de ene plek is de andere niet als het om overlast gaat. Wij inspecteren de plek waar de overlast is nauwkeurig. Aan de hand van onze analyse maken we een plan en kiezen we voor een systeem waarmee we de vogels kunnen weren. Denk daarbij aan netten, pennen langs dankranden of vliegers. Op deze manier voorkomen we dat er onwelkome vogels plaatsnemen op plekken die je niet wilt.

Vogels Bestrijden? Zo doen wij dat!

Ongediertebestrijding Friesland heeft kennis van het gedrag van vogels en helpt je graag van de overlast af. Heb je te maken met storende zwermen vogels, zoals duiven en meeuwen? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in! Met onze kennis en in overleg met jou komen we tot het beste resultaat!

Overige diensten

Muizen zijn onhygiënisch en zorgen voor overlast en schade. Last van muizen? En wil je er vlug vanaf? Ongediertebestrijding Friesland helpt je snel en goed!

Wespenplaag in de buurt? Laat Ongediertebestrijding Friesland wespen in jouw buurt aanpakken. Snel, professioneel en goed van je wespen af.

Ratten zijn slim en laten zich niet snel vangen. Vakkundig van een rattenplaag af? Bij Ongediertebestrijding Friesland helpen we je van je ratten af.

Kakkerlakken moeilijk te bestrijden? Niet als je de hulp van Ongediertebestrijding Friesland inschakelt. Snel en professioneel van je kakkerlakken af met de ongediertebestrijders uit Friesland.

Kleine insecten die je nachtelijke bedrust verpesten. Een vies idee! Wil je snel van je problemen af? Schakel de hulp van Ongediertebestrijding Friesland in en kom van je bedwantsen af.

Vogels zijn mooi, maar soms ook lastig. Meeuwen en duiven zitten op plekken waar je ze niet wilt hebben. Professionele hulp nodig? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in.

Last van ongedierte?

Altijd snel bereikbaar en 100% garantie!