Kakkerlakken Bestrijden

Kakkerlakken bestrijding

Last van kakkerlakken in je woning? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in! Kakkerlakken zijn ongeveer één tot twee centimeter groot en hebben een roodbruine kleur. Kakkerlakken zijn vooral ’s nachts actief. Eerst heb je daardoor vaak niet door dat er kakkerlakken actief zijn in je huis. Kakkerlakken houden van  warme en vochtige plekjes. Ze eten alles wat ze tegenkomen. Bijzonder is dat ze daarnaast ook gemakkelijk een maand zonder eten kunnen. Ze verstoppen ze zich gemakkelijk tussen kieren en naden en ze planten zich razendsnel voort. Ze hebben eipakketjes bij zich die ze tot wel acht keer per halfjaar afleggen.

Onfris en dragers van ziektekiemen

Wanneer je kakkerlakken in je huis hebt, geeft dat een onfris gevoel. Maar los daarvan: kakkerlakken verspreiden ziektekiemen. Deze bevinden zich in de uitwerpselen en het speeksel van de kakkerlak. Het zijn ziekteverwekkers die zelfs voor maag- en darmontstekingen en schimmelinfecties bij de mens kunnen zorgen. Maar ook allergieën. Schakel de hulp in van Ongediertebestrijding Friesland als het om de bestrijding van kakkerlakken gaat!

Last van kakkerlakken?

Maak direct een afspraak!

Kakkerlakken in je huis.

De ongediertebestrijders van Friesland zijn gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken. Wist je dat kakkerlakken bestrijden best lastig is? Het is specialistisch werk waarbij je geduld moet hebben. Dit heeft ermee te maken dat de kakkerlak langdurig zonder voedsel kan. Wij lokken de kakkerlakken met een speciale gel die de beestjes aantrekt. Door de gel raken de kakkerlakken vergiftigd. Ook de daarop volgende zeven generaties bevatten het gif. Kakkerlakken kenmerken zich door kannibaliserend gedrag. Ze eten elkaar en gaan uiteindelijk dood door het doorgegeven gif. Het is daarbij wel belangrijk dat er geen andere voedselbronnen voorhanden zijn.

Kakkerlakken Bestrijden? Zo doen wij dat!

Hebt u last van kakkerlakken? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in. Veel succesvolle kakkerlakkenbestrijdingen hebben we inmiddels uitgevoerd op diverse plaatsen in Nederland. Ongediertebestrijding Friesland weet wel raad!

Overige diensten

Muizen zijn onhygiënisch en zorgen voor overlast en schade. Last van muizen? En wil je er vlug vanaf? Ongediertebestrijding Friesland helpt je snel en goed!

Wespenplaag in de buurt? Laat Ongediertebestrijding Friesland wespen in jouw buurt aanpakken. Snel, professioneel en goed van je wespen af.

Ratten zijn slim en laten zich niet snel vangen. Vakkundig van een rattenplaag af? Bij Ongediertebestrijding Friesland helpen we je van je ratten af.

Kakkerlakken moeilijk te bestrijden? Niet als je de hulp van Ongediertebestrijding Friesland inschakelt. Snel en professioneel van je kakkerlakken af met de ongediertebestrijders uit Friesland.

Kleine insecten die je nachtelijke bedrust verpesten. Een vies idee! Wil je snel van je problemen af? Schakel de hulp van Ongediertebestrijding Friesland in en kom van je bedwantsen af.

Vogels zijn mooi, maar soms ook lastig. Meeuwen en duiven zitten op plekken waar je ze niet wilt hebben. Professionele hulp nodig? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in.

Last van ongedierte?

Altijd snel bereikbaar en 100% garantie!