Wespen Bestrijden

Wespenbestrijding

Last van wespen? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in! Wanneer er een wespennest in je tuin of ergens in je omgeving zit, kan dat veel overlast veroorzaken. Heb je een nest van een processierups ontdekt? Ongediertebestrijding Friesland komt graag langs om je wespennest op te sporen of processierupsen vakkundig te verwijderen!

Kenmerken wespenplaag

Wespen kiezen voor hun nest vaak een beschermde plek. Een plaats die veilig en droog is en waar het nest geen last heeft van weer en wind. Bij woningen tref je wespennesten vaak aan onder een dakrand, op een zolder of in een bijgebouw. Soms is het lastig de bron van de wespen te vinden. Dan tref je het nest niet aan op de genoemde plekken, maar is er toch een nest in de buurt. Heb je veel wespen in je thuis of rondom je huis en zie je niets verdachts op deze genoemde plekken? Dan is er misschien tóch een nest in de buurt. Wespen bouwen hun nest ook in de grond of in een spouwmuur. Dit maakt het opsporen lastiger. Laat een professional op onderzoek uit gaan. Schakel de hulp in van Ongediertebestrijding Friesland!

Heb je het wespennest gevonden? 

Wespennesten bestaan uit een soort papierachtige bol. Wespen maken deze bol van gekauwd hout. Dit hout verkrijgen ze door aan schuttingen of planken te knagen. Het speeksel van de wesp vormt samen met de houten snippertjes een papierachtige substantie, waarmee ze het nest maken. Een wespennest is bijzonder kunstig gebouwd, maar zorgt ook voor veel overlast. Zorg ervoor dat je het wespennest vakkundig laat verwijderen. Wanneer je zelf een wespennest verwijdert, bestaat er een kans dat een groot aantal wespen tegelijk je aanvalt. Wespensteken zijn pijnlijk en bovendien zeer gevaarlijk wanneer je allergisch bent.

Last van Wespen?

Maak direct een afspraak!

Wespen voorkómen

Wespen maken hun nesten in de buurt van plaatsen waar ze eenvoudig aan voedsel voor hun nageslacht kunnen komen. In tuinen en nabij woningen is vaak voldoende voedsel voor wespen. Zorg ervoor dat je geen etensresten of zoetigheden in je tuin laat staan. Dit vermindert de aanwezigheid van wespen. Vooral aan het eind van de zomer zijn wespen erg actief. Rond deze periode zijn ze ook het meest agressief.

Processierups

Ook processierupsen veroorzaken overlast. Heb je een nest van een processierups in de buurt? Het bestrijden van processierupsennesten is specialistisch werk. Er is kennis voor nodig om de nesten vakkundig te bestrijden en te verwijderen. weet Ongediertebestrijding Friesland is professional als het om bestrijden van processierupsen gaat. Graag brengen wij je op de hoogte van ons plan van aanpak wanneer je te maken hebt met processierupsen. Meer weten? Bel Ongediertebestrijding Friesland.

Milieuvriendelijk

Leuk en aardig, dat rupsen bestrijden. Maar gaat dit wel milieuvriendelijk? Processierupsen zijn een voedselbron voor vele vogels. Koolmezen en pimpelmezen doen zich bijvoorbeeld graag te goed aan deze bron van eiwitten. Processierupsen bestrijden wij ecologisch verantwoord. Kies voor Ongediertebestrijding Friesland. Ongediertebestrijding Friesland werkt op een milieuvriendelijke manier. Meer weten? Laat een bericht achter via onze mail of bel vandaag nog via de contactgegevens! Wij helpen u graag en goed.

Bedwatsen Bestrijden? Zo doen wij dat!

Als professionele ongediertebestrijder heeft Ongediertebestrijding Friesland kennis van bedwantsen en een oplossing om van je bedwantsen af te komen. Heb je bedwantsen in je woning? Schakel de hulp in van Ongediertebestrijding Friesland! Met onze kennis en in overleg met jou komen we tot het beste resultaat!

Overige diensten

Muizen zijn onhygiënisch en zorgen voor overlast en schade. Last van muizen? En wil je er vlug vanaf? Ongediertebestrijding Friesland helpt je snel en goed!

Wespenplaag in de buurt? Laat Ongediertebestrijding Friesland wespen in jouw buurt aanpakken. Snel, professioneel en goed van je wespen af.

Ratten zijn slim en laten zich niet snel vangen. Vakkundig van een rattenplaag af? Bij Ongediertebestrijding Friesland helpen we je van je ratten af.

Kakkerlakken moeilijk te bestrijden? Niet als je de hulp van Ongediertebestrijding Friesland inschakelt. Snel en professioneel van je kakkerlakken af met de ongediertebestrijders uit Friesland.

Kleine insecten die je nachtelijke bedrust verpesten. Een vies idee! Wil je snel van je problemen af? Schakel de hulp van Ongediertebestrijding Friesland in en kom van je bedwantsen af.

Vogels zijn mooi, maar soms ook lastig. Meeuwen en duiven zitten op plekken waar je ze niet wilt hebben. Professionele hulp nodig? Schakel Ongediertebestrijding Friesland in.

Last van ongedierte?

Altijd snel bereikbaar en 100% garantie!